söndag, mars 24, 2019

Lite bilder och sådärHur söta är inte dessa kamrater?! Sitter i cykelvagnen tillsammans. Igår så kom vi även på att vi kunde ha Boris, eller "Borken" som vi också kallar honom för i den vanliga springvagnen, längst ner i facket under Alfons:

Funkade galant! Det blev till och med så att Boris försökte lägga sig där själv då han ville sova. Jag som varit orolig att jag inte skulle kunna fortsätta nu med mina promenader när vi har fått hem Boris blev lyckligt överraskad. Hunden har kommit in fint här hemma hos oss, han blir mer mysig och trygg för varje dag. Här hade Alfons någon form av dansuppvisning, med Boris springande runt benen:
Kul killar det där. Dom kommer ha mycket roligt tillsammans om jag får gissa på det!


Här ska båda in i Boris hundkoja Alfons är rolig när han uppmärksammar så mycket av det vi gör. Han tog Amandas pulsband och visste exakt hur han skulle ha det, gulligtBoris har börjat söka sig till oss nu när han är trött och vill ligga nära, mysigt!

Nu strax så ska jag ta den nytvättade Benzen och bege mig av upp till Gyllbergen för att både skita ner bilen och för att åka lite skidor. Idag har jag faktiskt ett sug efter att få åka lite, skönt! Jag anmälde mig också till kommande helgs Lilla SS igår, lika bra det tänker jag!

Inga kommentarer: