fredag, april 20, 2018

60 minuter lugnt - 30 minuter tröskel


God förmiddag. 

Perfekt start på både dagen och min långhelg med träning tillsammans med skidprofilen. Jag började med att skejta en timme lugnt med eleverna. Riktigt blött och sörjigt på många ställen, men just Igeltjärnsvägen var bra. Den ligger ju lite skyddat från solen, så det håller nog några dagar till där. 

När jag lämnat av eleverna så bestämde jag mig för att få lite högintensiv träning, så jag blåste på i en halvtimme det som fanns i kroppen. Lite seg från träning tidigare dagar, lätt sömnbrist (6 timmar inatt) och från fastan (funkar bra att fasta på lågintensivt tycker jag). Såhär blev siffrorna enligt klockan på den halvtimmen:

30,00 minuter
8,77 kilometer
167 snittpuls
180 maxpuls

Nu väntar några timmars jobb och sedan så ska jag springa i eftermiddag. Fyra dagars ledighet från jobbet väntar sedan, skönt!

Inga kommentarer: