torsdag, januari 18, 2018

Marodören och SkiErg


Den här lilla marodören växer så det knakar och han äter därefter också. Han har dock börjat med några oegentligheter där han skriker 1-2 timmar och är helt otröstlig på kvällarna. Annars är han gladare och mer med i matchen. De senaste nätterna har han dock sovit lite mindre än tidigare, men i det stora hela så går det ju åt det bättre hållet. 

Det är så sjukt mycket snö här nu att det som dimper ner inte går att göra sig av med. Galet. Det dimper ner lite nu också, men inte alls som igår. På cykelturen till jobbet i morse så hade dom för första gången äntligen plogat större delen av hitvägen. Det var på tiden. 

Jag har lite lätt småvärk i triceps än sedan tisdagens styrka efter löpintervallen  Planen för dagen är det där SkiErg-passet jag körde för två veckor sedan. Det kanske i ärlighetens namn blir lite för tufft, lite för nära lördagens långlopp. Men jag måste ge träningen en chans, inte bli bitter om det går dåligt och försöka fokusera på andra saker än medtävlande och resultatet. Planen är att jag ska få en stigande form in i februari och mars, träningen är upplagd så i alla fall. 

Hörs senare!

Inga kommentarer: