lördag, juni 24, 2017

Veckans tredje fyratimmarspass


Idag blev det några drickapauser, trots att jag använder mig av min vätskeryggsäck från USWE

Tjohej!

Vad passade inte bättre på midsommardagen än att staka i fyra timmar tillsammans med Adam Larsson?! Det var faktiskt rätt så kul och kändes bra i närmare tre av fyra timmar denna gången. Vi körde en fin vända till Falun och tillbaka, det brukar faktiskt vara skönare och lättare att träna länge när man kör på en längre vända, istället för att skarva omkring. Såhär åkte vi idag:


Kroppen kändes okej, men hälsenan värker satan. Kunde inte gå upp på tå i stakningen, då hugger det som en kniv rätt in i senan/vaden. Kan fortsatt inte gå riktigt. Har försökt att stretcha och massera lite, hoppas det släpper snart för jag vill verkligen kunna springa mer i sommar, det är något jag tycker om mycket.. 

Fick ihop 61,8 kilometer och 570 höjdmeter, enbart stakning på mina Elpex 4-3:or. Idag så var det blöt asfalt och således mycket tyngre rull. Sjukt vad det kan skilja på samma par skidor. 

Nu har jag precis städat huset och även förberett inför grillmiddag. Det är mycket att stå i nu när Amanda inte får göra något, men det är bara att gilla läget.Inga kommentarer: