lördag, juni 24, 2017

Amanda hemma, hälont och träning igen

 
Igår hälsade jag på Amanda någon timme mot kvällningen. Inte speciellt kul att vara inne på sjukhuset ensam, speciellt inte under midsommar. Personalen skulle dock inte göra något mer med henne än att observera, så om hon lovade att ta det lugnt fick hon åka hem. Det blev lite gladare miner då och Boss blev överlycklig när Amanda kom hem igen, jippie!

Jag har fortfarande sjukt ont i min hälsena och upp till vaden. Samt även lite under hålfoten (har platta fotvalv). Det kanske hänger ihop. Men vad det är vet jag inte, kan knappt gå. Har också en stor och öm hallux valgus-knöl på samma fot. Det är slut med gubben nu alltså.. Det finns dock folk som har det värre!

Jag ska strax bege mig ut på ett nytt stakpass på några timmar igen. Vad håller man på med ens? 

Inga kommentarer: