tisdag, augusti 30, 2016

Solen skiner åter på mig

BloggerImage

Denna bild tog jag igår. Trodde den skulle passa lika bra idag och även alla andra dagar, men idag lyser solen. Hör och häpna!!¨

Hej och hallå.


Idag valde jag att inte tröttblogga i samband med min ståfrukost, som jag gjort den senaste tiden. Helt ärligt så minns jag knappt vad jag skrivit ibland, så morgonpigg är jag. 

Här i dalarna, Falun så har vi tisdag idag. Hela dagen faktiskt. Det ska vi nog klara av. Hittills så har dagen inneburit ett par lektioner och ett samtal från en sponsor som jag ska hjälpa i veckan. Kul att kunna ge tillbaka!


Efter några timmar i vaket tillstånd så börjar jag faktiskt känna mig rätt så pigg. Annars så är den mest kritiska tiden under dagarna i bilen på väg hem från jobbet, där är det lätt att "somna av" och bli trött. Men jag har den senaste tiden laddat upp med min kombination av: naturella cashewnötter, russin och gojibär. Det funkar rätt bra faktiskt.


Har ju bestämt under förra veckan att jag inte skulle vara så styrd av min plan och att jag skulle gå på känn. Men hur gick det då tror ni?! Jo, jag har ju sakta börjat känna mig piggare och då tänker jag ju åter på träningsplaner och timmar. Men så länge jag trivs med det och vill göra det så fortsätter jag med det. Så planen nu blir att försöka få till närmare 20 timmar denna veckan och runt 15 nästa vecka. Då blir det 70 timmar på denna träningsperiod. Efter denna perioden så blir det mindre timmar igen. Det blir nog bra. Sen så blir det ju Ramsau vecka 40, ledigt vecka 44 och därefter jullov. Så nog finns det tid till att mata lite mängd och timmar också!


I eftermiddag tänkte jag ta bilen till Romme alpin för att köra elghufsintervaller. Det kommer göra ont. Ni som vill är välkomna att delta!

Inga kommentarer: