fredag, juli 22, 2016

Dags för DSA summer tour

BloggerImage

Varenda morgon är jag trött så jag knappt vet vad jag heter, vet knappt vad som är upp eller ner, än mindre vad som är fram eller bak på Salming-kalsongerna som jag fått av Bergengren 


Hojt. 

Idag är det dags för den första av tre etapper i DSA summer tour. Vi ska köra sprint stakning på treor. Platsen för det är i övre Norslund, uppför backen på Rörosvägen. Samling klockan 09,00 vid LIVI. Vi kör en prolog + tre heat. Kommer bli jobbigt, men förhoppningsvis bra. Ska bli intressant att se hur min kropp reagerar efter den senaste tidens träning. 

Just det, vägde in på smått otroliga 68,4 kilo igår. Sjukt mäktigt må jag säga!!

Hörs efteråt!

2 kommentarer:

Petrus sa...

Bra jobbat Adam :-) snart nere i min vikt :-D

Adam Steen sa...

Tack! King det :)