måndag, april 25, 2016

Nytt träningsår idag

BloggerImage

Ni vet bilden jag lade upp på Wickström och Holmström häromdagen. Jag letade upp ett vinglas, en gammal champagnekork och hällde i svartvinbärssaft i glaset, tog denna bild och skickade till Wickström i fredags kväll. Han ville inte publicera den på sin blogg dessvärre. 

God förmiddag. 

En minusgrad i morse, halvgrått väder och den 25:e april. Känns sådär lagom kul att dra igång uteträningen nu. Men vad gör man om man vill försöka bli bättre. Träningen gör ju inte sig själv direkt. Och jag ska ju försöka dunka in 700 träningstimmar detta året, bara att bita ihop och köra på! Får försöka smyga igång med lite löpning nu, är lite för kallt för att cykla landsväg idag åtminstone. Jag jobbar ju till 14 varje dag, så ni som vill ha träningssällskap på eftermiddagarna får mer än gärna höra av er! För jag känner att jag behöver lite sällskap i alla fall!


BloggerImage

Tidig, men mysig morgon i morse

Inga kommentarer: