söndag, april 24, 2016

En sista femhundring


Då avslutade jag min lilla gymperiod med en ny "femhundring". Orkade inte köra någon löpning innan idag, så jag joggade enbart till och från gymet, raka vägen. Så totalt cirka fyra minuters lufsande. Fyra minuter måste ju ändå vara bättre än noll minuter?!

Inne på gymet så brände jag av förra söndagens favorit-femhundring:

- Bänkpress, 100 reps, 50 kilo

- Marklyft, 100 reps, 60 kilo

- Frivändning, 100 reps, 40 kilo

- Knäböj, 100 reps, 40 kilo

- Latsdrag, 100 reps, 50 kilo

Blev sjöblöt i svett och flåsade som en guldfisk som hoppat ur akvariet där inne. En kul liten period på cirka två veckor med gym har det varit. Nu ska jag försöka få till lite mer "vettig" träning för en trött gammal skidåkare. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hur delar du upp hundringarna?

Adam Steen sa...

Jag kör 10-20 repetitioner ungefär, och sen försöker jag klara av det så fort som möjligt

Anonym sa...

Okej, men du kör klart en övning i taget? Inte typ cirkel träning? Är det bättre de tycker än att köra maxstyrka?

Adam Steen sa...

På dessa "500" så kör jag klar en övning i taget. På 10-1 så kör jag mer som en cirkel. Nja, bättre är det väl inte. Beror på vilket syfte du har med träningen. Variation anser jag är allra bäst