lördag, april 23, 2016

När man var fin

BloggerImage

Jag fick denna bilden skickad till mig av min kusin igår. Den är från tidigt nittiotal. Vi är i Tyskland och hälsar på mina släktingar. Jag är väldigt fin i mina moderiktiga kläder. 

God förmiddag. 

Jag lyckas vakna i skaplig tid trots att det blev en sen kväll igår. Det är nog för att jag numera är van att gå upp på morgnarna med mitt jobb. Jag var hemma hos Jesper Nyström igår. Första gången på väldigt länge som jag träffar honom, så det var trevligt. Mycket kul att prata om. Jag fick även ett trevligt kvinnligt besök senare på kvällen. Så för min del var det en fulländad kväll! 

Denna dag bjuds på lite träning, mat på Dala Wärdshus och en tillställning hemma hos Linus Larsson. Kommer nog att bli lika trevligt som igår!

BloggerImage

Jag och Jesper

Inga kommentarer: