torsdag, juli 30, 2015

Världens sämsta blogg?!


Hej och välkommen till världens sämsta blogg. Åtminstone för tillfället. Inga skandaler, ingen träning, inga sjuka inlägg, inga tragiska bilder på mig när jag försöker se atletisk ut, inget roligt för fem öre, lite bitterhet möjligen. Mycket jobb är det dock, men det är en snäv deadline som ska vara avklarad innan helgen. Men men, ni får ta det en period nu. Just nu känns det ändå lite som att min ryggvärk blir lite bättre på grund av utebliven träning. Men till helgen så tänkte jag smyga igång igen med lite timjagerier, jag kan ju inte förfalla så till den milda grad att jag tränar som en P10, nej någon måtta får det vara. Men så snart jobbet är slut så kommer det finnas lite mer tid till träning, då ska jag väl inte vara så dum att jag försöker "träna ikapp", men jag ska väl försöka få till någon tiotimmarsvecka i alla fall. 

Under gårdagens promenad så tog jag några fina bilder omkring favoritberget här i Falun:4 kommentarer:

Anonym sa...

Du är inte ensam om försöka att vara sämst :)

http://gallerikonstifikt.blogspot.se/2015/02/vem-ar-varldens-samsta-bloggare.html?m=1

Adam Steen sa...

oj

Hans ten Berg sa...

Jag tycker bloggen är bra. Förstår bitterheten med ryggen. Du har troligen diskbuktning/bråck. Det läker oftast av sig själv. Naprapat/kiropraktor kan ibland snabba på läkningen. Rådet är att hålla sig aktivt och träna det som går. Överkroppsstyrka, crosstrainer och vattenlöpning fungerade för mig. Som sagt så går det över men kan ta tid. Träna och ge ej upp.

Adam Steen sa...

Tack och tack!