torsdag, juli 30, 2015

@Jungfruberget


Tog även denna kväll en promenad ute i skogen. Så skönt att få lite luft, känna doften av naturen och få rensa tankarna lite. Just nu sitter jag högst upp på Jungfuberget och blickar ut över Varpan. Märker av att jag blir sjukt bitter av livet jag levt den senaste veckan; jobb, ensam, ej tränat, sovit och inte gjort något som helst kul. Har hela eftermiddagen sagt högt i mitt huvud; "bli inte less, bli inte bitter. Det är bara en period nu när du har ont i ryggen som du ej kan träna. Det vänder snart!" Om och om igen har jag upprepat det. Så även om jag jobbar och gör vettiga saker nu så är jag ändå inte nöjd. Känns som jag hela tiden söker det jag för tillfället inte har. Men största anledningen till min lilla nedstämdhet nu är att jag vilat en vecka idag. Vilket gör att utsöndringen av endorfiner i det närmsta stannat av helt. Men imorgon tänkte jag smyga igång igen, får jag ont i ryggen då så kör jag ändå, har ju gjort det mesta jag kan göra. Har ju också lagt ut trådar både hos läkare, sjukgymnaster och naprapater. Så det kommer förmodligen bli bra ska ni se!

Nu ska jag försöka trava hemöver! 


Inga kommentarer: