söndag, juli 19, 2015

Tröskelintervaller klassiskt - 7/7 intervallpass denna vecka


Skapligt nöjd efter intervallveckan

Sådär då, skrapat ihop sju intervallpass denna veckan och totalt 3,25 timmar effektiv intervalltid. Det är ju alltid något. Inför detta sista pass så var det inte en dans på rosor direkt, jag sov tre timmar efter lunchen och verkligen tvingade mig själv ut på rullskidorna som dagen till ära var mina Elpex-fyror igen.

Jag körde fyra stycken intervaller med längderna: 10 - 9 - 6 - 5 minuter, de två första längs Skuggarvsvägen och de två sista omkring Högbo-området vid Lugnet. Hade rätt svårt att komma upp i puls, men jag lyckades i alla fall skrämma upp pulsen i 174 som mest, så det får anses som okej. Det var en något konstig känsla idag, för jag kände mig rätt stark, men ändå inte och det gick inte riktigt att trycka fullt på grund av att ryggen värkte och värker galet mycket. Diagonalen gick bäst att köra och stakningen sämst. Nu ska det bli skönt att vila en dag eller tre. 

Inga kommentarer: