söndag, juli 19, 2015

Skaterace


För dom med lokalkännedom så startade vi i botten av Brusalabacken, åkte på cykelbanan längs rv293 och gick i mål på toppen av Gamla Berget.

Det gick bättre resultatmässigt idag än igår, men mycket av det berodde på att jag hade lättare rull än de flesta. Bra det ändå, för jag blev trött och det var huvudsaken. Även om pulsen är galet låg, mycket på grund av att detta var det sjätte intervallpasset denna veckan, och även lite på grund av att jag inte kan åka riktigt max på grund av ryggen. Jag hade näst bäst tid på etappen idag. Något som fungerade mindre bra är min rygg, så fort jag skulle byta växel på skaten, eller hade stått i fartställning utför och skulle börja använda armarna igen så högg det brutalt i ryggen. Troligtvis så drog jag på mig ett ryggskott under gårdagens staksprinter, hade varit bättre med ett nackskott känner jag, för jag är totalt orkeslös och loj nu på grund av ryggvärken. Ska försöka sova lite och sedan dra ut på ett pass till.

Siffror från racet:

20,59 minuter
9,88 kilometer
28,2 km/h snittfart
162 snittpuls
178 maxpuls
130 höjdmeter 
Inga kommentarer: