söndag, maj 25, 2014

2,50 cykel, med lite fartdrag och någon 30-sekundersintervall


Förmiddagens pass blev ett fint cykelpass med Niklas Persson, Gustav Eriksson och Jesper Nyström. Vi körde Österå - Toftbyn - Svärdsjö - Bengtsheden - Kårtäkt - Sundborn - Skuggarvet - ett varv runt Varpan, samt ett varv runt stan. 

Under turens gång så blev det bitvis en del hetskörning, framförallt uppför. Jag klämde även in fyra stycken 30 sekunders-spurter. Börjar få bättre och bättre ben nu. Snart kanske dom svarar som sommaren/hösten 2012. Det är kul. Känslan när man först har gått sig vrålstum, kan gå ner bakom på hjul och nästan direkt känna sig återhämtad, det är riktigt skoj.

Totalt var vi ute i 2,50 timmar, en aning kort, men vi ville hinna hem för att kunna heja på Martin Eriksson på Borlänge tour. Medelpulsen under passet blev 127 och maxpulsen 178. Jag blir mer och mer nöjd med cykeln också, det är kul. Skulle dock vilja ha bättre hjul på den.


Niklas, Jesper och Gustav.


Gurra med ett helt ihoplånat kit.


Niklas var dragvillig till en början.


Den här killen var stark idag, han utmanade mig mellan Skuggarvet och toppen innan Lugnet. Jag noterade där min bästatid på Strava; 4,54 min. Tidigare rekordet var 5,00 från 21 juli 2012. Så det var på tiden att slå det.


Niklas borrar i bocken med sin triathlon-utstyrsel. 


På led mellan Österå och Toftbyn.


Påväg ut ur Svärdsjö.


Niklas hamnade lite efter innan Sundborn.

Inga kommentarer: