söndag, mars 23, 2014

Dagen efter femmilen


Hallå. 

Dagen efter (den mediokra insatsen på) femmilen, känner mig varken "bakis" eller överkörd av tåget, vilket tyder på att jag med största sannolikhet hade lite mer i kroppen igår. Men jag är ju inte bättre, och åker ju inte fortare än vad resultatlistan visar, så är det ju bara. 

Idag kommer jag troligen bara ta en promenad som aktivitet, visserligen att jag inte är trasig i kroppen, men jag är ju ändå seg och rätt osugen på att träna (idag). 

Är fortfarande fundersam över att ryggen krånglar som den gör. Vissa gånger brukar jag ju ha ont i ryggen, typ ryggskott. Det har jag dock inte haft på ett tag nu, peppar peppar. 

Andra gånger har jag som igår; att den krampar ihop, att musklerna blir rejält stela och jag blir typ "förlamad". Jag tror inte att jag är för svag någonstans kring bålen, utan det mest troliga är att jag är för stel i skinkorna och höftböjarna. Har väl inte varit alltför aktiv med stretchandet på slutet. 

Inga kommentarer: