lördag, juni 15, 2013

TÄVLING! Vinn en premier leauge-tröja!


Spännande nyheter här på adamsteen.se – det är tävlingsdags!

Som den aktiva idrottsmänniska jag är tror ni kanske att jag inte har tid att följa annan sport än skidåkning, men där har ni fel!

Jag följer både svensk och engelsk fotboll, och favoritlaget i Premier League är Manchester United.
Inspirerat av Premier League-avslutningen som skedde nyligen så kör jag nu igång en tävling i samarbete med Ladbrokes. Jag tävlar ut en sprillans ny Premier League-tröja till en av mina läsare, och den lyckliga vinnaren får själv välja vilken lagtröja denne vill få hemskickad.

Så... hur vinner man då detta fina pris till ett värde av 600:-?

Allt ni behöver göra är att svara på följande fråga, och emaila mig svaret till adam@adamsteen.se (Märk emailet ”Ladbrokestävling”) Hur många vinstlinjer har Ladbrokes fotbollsspel Shoot!? (vid fler än ett rätt svar så lottas vinnaren ut).

Tävlingen hålls öppen till den 22/6!


Lycka till!

Inga kommentarer: