onsdag, september 29, 2010

Optikbutiken.se

Jag vill passa på att rekommendera er en glasögonbutik på nätet. Optikbutiken.se säljer Billiga glasögon. De har över 180 olika glasögonbågar att välja mellan och man kan låna hem upp till tre bågar åt gången utan köptvång och helt gratis. Kompletta glasögon från endast 395 kr.

Optikbutiken.se är ett familjeföretag som startades 2004 utav två bröder (Glenn och Patrick Johansson), de hade tidigare levererat glas och bågar till optiker runt om i hela norden. Men de tröttnade på den "snedvridna" prissättningen inom branschen och funderade på hur man skulle nå ut till konsumenterna direkt, därav starten av sidan optikerbutiken.se. Genom bra kontakter så importerar de glasögonbågar själva från både Europa och fjärran östern. Glasen importeras från kända Europeiska leverantörer. Varje par glasögon slipas och kontrolleras av dem själva, vilket garanterar en kvalité som ligger i framkant bland dagens aktörer i branschen. 

Sidan ger ett väldigt seriöst och bra intryck, med fina, billiga och kvalitetssäkra glasögon. Jag har själv aldrig använt mig av sidan förut, men om jag skulle vara i behov av glasögon så skulle jag först och främst vända mig till den för att hitta ett par bra och billiga bågar och glas.

Så passa på att kika in sidan och hitta ett par glasögon till just dig!

Inga kommentarer: