onsdag, september 29, 2010

Cykelcrossträning

Hejsan.

Idag var jag för första gången med på cykelcrossträningen. Som vanligt är det samling klockan 17.00 på onsdagar på Lugnets skidstadion. Skyndade mig att byta om direkt efter jobbet och lyckades precis hinna upp till klockan 17, vi började med att cykla ett varv runt den kurviga banan. Efter uppvärmningen så körde vi fyra heat á två varv (för min del tog dessa heat cirka 13 min vardera). Jag kände att jag inte cyklat på ett tag, för idag blev jag rejält stum i benen när jag segade runt på min trött-MTB (första gången den luftades för i år). I övrigt kändes kroppen ändå rätt bra, hade inte någon chans att hänga med kingarna som Jens Westergren, Martin Eriksson, med flera, men jag var inte så långt efter som jag trodde att jag skulle vara, så troligen kommer jag köra nästa onsdag också, för det är riktigt bra träning!

Idag fixade jag nya torkare till min bil under lunchen, om ni minns så tappade jag ju den ena i måndags, så nu kommer jag kunna se igenom vindrutan igen.

Passdata:

1,42,48 timmar
151 medelpuls
186 maxpuls
1426 kilokalorier


Robban och Jeppe står och "finar" sig mellan heaten. Jeppe blev desvärre tvungen att åka hem efter två heat då hans styrstam gick sönder. 


Inte snabb kille.


Oscar, snabb kille.

Dags för middag, hej så länge!

Inga kommentarer: