onsdag, september 15, 2010

Halvhungrig och gubbpuls


Kvällssol i Stångtjärn.Surben.


Hungrig och tom i blicken.

Hej.

Dagens träning var inte jätterolig direkt. Trött, seg, hungrig, lågpuls (gubbpuls) och så vidare. Hade bestämt mig för att köra rullskidor skate, vilket jag också gjorde. Seg-skejtade upp till Lugnet, väl där bestämde jag mig för att köra 10"-20"-intervaller. Åkte en sväng runt på Lugnet och därefter upp till Kårestugan, där hade jag fått mina 15 minuter. Fortsatte sedan rutten mot Stångtjärn, när jag var i Slätta så körde jag ett till 10"-20"-set upp till just Stångtjärn, denna gång enbart stakning. När jag kom fram så var jag så hungrig att jag nästan väggade, men det får man ta när man är en trötting som jag, så jag åkte direkt hem härifrån.

Idag var det som sagt ingen rolig träningsdag, var så trött att jag nästan somnade i nedförsbackarna. Segheten kanske sitter i att jag inte sovit alltför mycket denna veckan?!

Passdata:

1,33,42 timmar
133 medelpuls
176 maxpuls
405 höjdmeter
1056 kilokalorier
Inga kommentarer: