lördag, februari 06, 2010

Sportbytesdag!

Godmorgon godmorgon!

Idag har jag ytterligare en "hektisk dag". Dagen till ära innefattar: Jobb på sportbytet, hämtning av soffa i Borlänge, ytterligare jobb (svensexa - event), träning och förberedande inför morgondagens tävling; Bergebo Skimaraton.

Vi tar det från början:


  • Jobb på sportbytet, mellan 10-14 har vi öppet i Lugnets Sportbyte, som vanligt på lördagar. ALLA är välkomna att lämna in sina begagnade sportprylar, köpa begagnade sportprylar, eller bara "kika" i affären.

  • Hämtning av soffa- Då Johannas farmor tragiskt gick bort så fick vi äran att ta över en soffa, samt ett soffbord. Det ska jag hämta idag i Borlänge på min lediga tid mellan cirka 14,30 och 15.45.

  • Svensexa - Jag har fått uppdraget att leda en svensexa i vårat RaceRoom, svensexan kommer innefatta STCC-simulator och Golf-simulator. Jobbtiden är mellan 16.00 och 18.00, exklusive förberedelser och ihopplockning.

  • Träning - Dagens träning är tänkt att bli ett lätt skidpass, troligen skate, en timme.

  • Förberedelse inför morgondagens tävling - Vallning av skidor (kommer få hjälp av pappa med den biten. Skönt!), packa ner lämpliga kläder, göra iordning dricka inför langningen och kolla över resterande material såsom; stavar och lämpliga trugor, skidglasögon och så vidare.

  • Sova -Ska sova hos mina föräldrar inatt. Mestadels för att Johanna jobbar sent, vilket gör det svårare för mig att få en bra sömn då jag lätt blir väckt.
Så ser min dag ut. Just ja, jag ska försöka klämma in en lunch mellan jobbet i sportbytet och hämtningen av soffan, samt en middag mellan träningspunkten och förberedelsepunkten. Det ligger på kära läsare. Jag tänkte ju också ge er ett blogginlägg på varje av dessa punkter, så att ni känner er delaktiga. Är inte det en "fair deal"? Då har ni ju något att se fram emot under dagen!

Vi hörs på nästa blogginlägg; Jobb på sportbytet.

Inga kommentarer: