fredag, januari 29, 2010

VILODAG!!

Godmorgon.

Idag ska jag inte göra någonting! Eller jo, men inget fysiskt ansträngande. Jag har nämligen vilodag idag efter tre dagar med dubbelpass. Riktigt skönt, inget jobb har jag heller idag. Det enda jag har planerat för är att försöka få igång min kära bil. Det kan ju bli ett rätt så stort problem om det vill sig illa, vilket det allt som oftast gör så fort det handlar om min bil..

Jag är rätt så mör i hela kroppen efter de senaste dagarnas hårda och fostrande pass, så förhoppningsvis utvecklas jag en del av detta.


  • Vad har ni för planer för dagen?

  • Någon som har frågor, så får ni gärna ställa dem genom att skriva en kommentar.
Vi hörs senare!

4 kommentarer:

Fredrik Olsson sa...

Kan man få din autograf?

Unknown sa...

Ja, eventuellt. Men jag är rädd att det drar iväg rejält i kostnader för dig :(

Anonym sa...

fundera över lite om kost...

vill gå ner i vikt men vill ha ork till träningen.. tränar 4 pass i vecka 1-2 tim..

stefan

Unknown sa...

Det här med kost är ett ständigt återkommande ämne och "alla" har sina egna ideér som "verkligen fungerar".

Egentligen finns det bara ETT sätt att gå ner i vikt, och det är att göra av med mer än man tar in.

Mitt tips till dig är att försöka dra ner på kolhydraterna (ris, pasta, potatis) och äta mer utav proteiner (kött, ägg, osv) och sallad. Tallriksmodellen är inte alltför illa, vanlig husmanskost men som sagt, dra ner på kolhydraterna.