söndag, januari 31, 2010

Söndagen med stort S


Gårdagens efterrätt på Hammars blev "Tiramisu", mycket mycket gott!

Godmorgon kumpaner.

Idag är det sista dagen på veckan, sista dagen på vecka fyra för att vara exakt.

Vad har jag för planer idag då tro? Tja, träna. Troligen blir det bara ett pass, känner mig lite seg idag. Dels för gårdagens ganska sena och trevliga kväll med mina gamla härliga löparkompisar, men också efter den senaste veckans (för min räkning) hårda träning. Troligen blir det bara ett pass, och som det känns nu så blir det ett 10"-20"-intervallpass klassiskt. Skönt att koppla bort skidåkningen och tävlandet en helg, och fokusera på annat. Det känns bra för mig både fysiskt men också mentalt.

Vad ska ni köra idag då? Ni som inte kör Hornbergsloppet vill säga.

Jag hör av mig senare. 

4 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Hmm var du bjuden på Öijers fest? ;)

Här i Hässelby har det städats, snart IKEA, sen intervaller. Ikväll blir det David Gray.
/J

Unknown sa...

Nej, jag fick väl ingen invite där :(

Aha, en fin dag med andra ord alltså? :)

Jocke sa...

Håller med dig om att det kan vara skönt att koppla bort allt vad tävling heter och bara göra något annat istället, som att gå ut och käka med två löpare :) Ha de gott och lycka till med resten av säsongen, känn flåset på vasan!

Unknown sa...

Jajjemen! Mycket trevligt. :) Ja detsamma, ja du får se till att ropa "ur spår" i god tid innan du ska om mig :)