lördag, januari 30, 2010

Nästan två timmar klassiskt.

Godkväll.

Jag, Rikard Tynell och Robert Österling har just kört ett distanspass på nära två timmar, 1,53 för att vara exakt. Kallt och kärvt var det som tusan, men det blev ett lugnt och skönt pass, vilket jag behövde. Kände mig inte så seg, så vilodagen har gjort sitt; nämligen att återhämta min sargade kropp.

Dagens roligaste var "Robban", som runt en timme in i passet sa: "om jag börjar ramla nu, så är det för att jag är trött". Mycket riktigt så kom det två rejäla vurpor från honom. dock så föll han i lössnon, så vi fick oss alla ett gott skratt.

Nu ska jag iväg och träffa två gamla löparrivaler som numera bor i Stockholm; Joakim Löfwing och Magnus Jensen. Ska bli skoj!

Passdata:
1,53,54 timmar
120 medelpuls
188 maxpuls (bugg på klockan, skulle tippa den till cirka 145-150)
540 höjdmeter
1045 kilokalorierRikard.


Jag.


En av groparna "Robban" skapade till följd av sina vurpor.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Shit, av datan att döma måste ni tagit det riktigt lugnt?

Unknown sa...

2 timmar? Det är ju bara uppvärmning, vad är ni för idrottare egentligen? ;)

Unknown sa...

Nej vi tog det inte lugnt, utan det är "gubbpulsen" som spökar!

Skrev jag två? Jag menade sex!