söndag, januari 03, 2010

Söndag

Tjoho.

Godmorgon, söndag idag, den första söndagen för i år. På tal om söndagar, första söndagen i mars är planen att jag ska stå på startlinjen till Vasaloppet, det mina vänner kommer säkerligen bli minst sagt spännande. Men ska jag åka Vasaloppet så kan jag inte sitta här i soffan, vara halvfet, sjuk och hängig. Nej då måste det tränas timmar, timmar och timmar. Fast å andra sidan, jag känner många som tränar mycket timmar som inte alls är lika snabba som andra som tränar få timmar. Så hur är det egentligen med det där, med timmarna och allt?

Vad ska ni göra idag då? Jag ska inte göra något alls, jo jag ska försöka bli frisk, hur man nu gör. Sen kanske jag ska plugga lite med Håkan, vi kom ju en bit på vägen igår. Så nu är det bara resten kvar.

Jag känner mig fortfarande sjuk, men faktiskt på bättringsvägen, så tänk om man kunde få bli frisk på; ja säg runt en vecka, så skulle jag vara nöjd. Antingen så är det MR Henrikssons mirakelmedicin (som jag ska skriva om framöver), eller så är det mitt Doxyferm som redan börjat verka. Det som talar emot Henrikssons kur är att man helst ska ta den då man börjar känna sig sjuk, alltså innan det bryter ut. Jag tog den nämligen 1,5 dygn försent. För jag vet flertalet personer som använder den och som är nöjda. Produkten jag skriver lite hemlighetsfullt var med igår på ett inlägg, klicka här för att komma dit. Kan ni gissa vilket det är?

Nu är det nogsnackat för denna gång, ni har väl säkert inte ens läst igenom hälften ändå.

5 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Surt när förkylningarna avlöser varandra. Hoppas du blir frisk snabbt så du kan köra timmar, timmar, timmar och komma i form till Vasan.
/J

Unknown sa...

Jag ska leka mekaniker på en fet vintertävling i Belgien och hoppas att min mage slutar strejka.

Kom ihåg att gå igång lugnt med träningen när du börjar. Ta bort minst 3 pass från de vanliga mängden pass du brukar göra på en vecka och håll det lågt i 2-3 veckor innan du börjar lasta på igen. Då kanske du håller dig frisk.

Unknown sa...

Ja, det är drygt Johan.

Lycka till Oscar, ja jag ska tänka på det!

Unknown sa...

Nej du ska hålla dig till det.

Unknown sa...

Okej chefen!! :)