söndag, januari 03, 2010

Sluta blogga?

Man kanske skulle slutat blogga?

Ni snälla anonyma människor som kommenterat så trevliga saker på slutet tycker väl det. Men samtidigt, hur ska ni då kunna ta del av mitt (o)betydelsefulla liv? Och hur ska jag då kunna reta upp er till den milda grad att ni ändå slösar bort en-två minuter av era meningsfulla liv till att dels läsa min blogg och sedan också kommentera något bara för att jävlas. Så min slutsats blir helt enkelt att jag blir tvungen att fortsätta blogga, vare sig ni eller jag vill eller inte. Vad säger ni? ;)


6 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, klart du inte ska sluta blogga. Men sluta däremot kommentera när någon gör ett idiotiskt/elakt inlägg. Det finns ett uttryck som heter "mata inte trollen", d.v.s de (trollen) som gör elaka inlägg får inte ut nåt av att skriva inläggen i sig, utan de lever upp när de får mothugg. Så ignorera helt inlägg av den typen, svara inte i kommentarerna, låtsas som de inte finns. I verkliga livet ses kanske en sådan reaktion som feghet, men på nätet gäller inte detta. Så ignorera sånt till 100%, även om du kanske tycker det känns bättre att skriva av dig i bloggen när folk jävlas.

Don´t feed the trolls!
http://sv.wikipedia.org/wiki/Internettroll

Linda Edvardsen sa...

Du ska ABSOLUT inte sluta blogga.. Det är bara patetiska äckliga slynor som inte kan stå för vem dom är!!!! Dom har ingen självkänsla, dom tror bara dom kan leva på massa tomma ord som dom egentligen inte vet vad dom betyder! Samt att jag tror många är jävligt avis på dig.. Dom vill vara ADAM STEEN... Därför måste dom hålla på som dom gör!!! Bry dig inte.. Ta åt dig istället att folk lägger ner massa energi på dig =p vilket betyder att dom tänker på dig... hihi..
Hoppas allt är bra med dig och Johanna... Åh Stella såklart... :) Kram Linda

Johan Mölleborn sa...

Anonyma sur-kommentarer är ju inte bara negativt. Hellre det än inga kommentarer alls.
Fortsätt blogga, men se till att bli frisk nu!
/J

Unknown sa...

Tack anonym, ja det är ju sant med dessa internettroll.

Hehe, ja det är sant, tack Linda.

JA Johan :)

Anonym sa...

Hej! Fortsätt med bloggandet, kul med blandad läsning och en bra blogg.
/I

Unknown sa...

Tack "I"!