fredag, december 18, 2009

Vaken?!




"Godmorgon", igen.

Nu är jag "vaken" även om jag är halvt som en zombie, det känns i alla fall riktigt skönt att ha gjort klar hemtentan, det blev sju sidor skrivna igår/i natt, nu är det bara ett reflektionsprotokoll på en till två sidor från Fredrik Ericssons föreläsning som ska lämnas in. Därefter har vi jullov från kursen, efter jullovet ska en affärsidé på cirka sju-åtta sidor lämnas in, men där kan man gruppera sig med en till två andra i alla fall, vilket känns bra, efter affärsidén är det "bara" ett examinerande seminarium kvar, jippie jag är snart klar med kursen, Entreprenörsskap inom idrott och hälsa, som enligt vissa källor skulle vara lätt. Personligen tycker jag att kursen är ganska komplex och bitvis svår men också riktigt bra och givande, ja ja, nog om det!.

Jag ska snart försöka ge mig ut på ett träningspass. Om jag lyckas ta mig ur  den sköna soffan efter min goda frukost bestående av turkisk yoghurt, nötter, frön och pumpakärnor. Det är inte alls säkert att jag lyckas med den till synes svåra uppgiften! Den som lever får se.

Hej så länge!

2 kommentarer:

Jens sa...

Fan har du lärt dig såna fina ord som komplex på högskolan! Du har kommit långt sen lugnettiden. Puss och kram Jens

Unknown sa...

Ja, det är helt sjukt. Om du betalar bra så kan du få ta del utav min fina uppsats. Då ska du få se på en hel uppsjö av fina ord :)