fredag, december 18, 2009

ÅÅÅÅÅÅÅÅ


Fan, när jag installerade om min om dator, tror ni inte att jag lyckades glömma att ta backup på det "viktigaste", nämligen träningsdagboken! ÅÅÅÅ. Så nu har jag ingenting kvar från det jag tränat detta år, ej heller tidigare år, då min gamla dator kraschade för cirka 1,5 år sedan. Det är ju kanonbra, eller?

Så jag vet inte hur jag ska göra. Men jag tror att jag skiter i att fylla i träningsdagbok fram till april och vecka 17 då nya träningsåret börjar, även om det känns lite surt. Jag tänker dock fortsätta skriva här vad jag tränar. Den träningsdagboken jag använder är David Holmbergs Starmaker, den tycker jag funkar riktigt bra. Jag har laddat ner den på nytt, det går att ladda ned den och prova på den, sen måste man köpa en licens. Jag har tidigare köpt en licens, men den är ju borta nu i och med ominstallationen av dumburken, så jag måste kontakta David för att få en ny licenskod, hoppas att det går bra.

Är det någon annan som har något tips på träningsdagböcker?

Jag har bestämt mig för att springa en tur efter jobbet ikväll. Ska bli skönt att komma ut och röra på sig!

4 kommentarer:

Stefan sa...

Det finns en webbbaserad som jag använder, då slipper du risken att den försvinner +att man kan uppdatera den var man än är. funbeat.se heter den och är gratis.

Unknown sa...

Okej. Ska kanske testa den då, tack!

Per Kumlin sa...

Med lite tur kan du få tillbaks filerna med http://www.recovermyfiles.com/
eller http://www.recoverdatasoftware.com/recover-windows-files#download
Finns många andra program som fixar det också.
Jag lyckades formatera hårddisken en gång och lägga på ett nytt OS men jag fick tillbaks filerna.

Unknown sa...

Oj, tack för tipset :) Ska kolla in det!