onsdag, juli 15, 2009

Intervaller

Goddag.

Jäklar vilket finväder det är idag då, skönt att vara ledig då, från jobbet! Träningen däremot, är jag inte ledig från!

Idag vid halv tio stack vi iväg Från Kalle Gräfnings residens, planen var skateintervaller! Idag använde jag mina tyngsta skidor, ett par ProSki S5 (3:or) Redan på uppvärmningen så kände jag att detta kommer bli ett slitsamt pass, då jag (kändes det som) hade fullt upp att hänga med redan då. Skönt att för en gångs skull vara lite sliten!

Vi körde första intervallen från "isladanvägen" nedanför skidstadion (som vanligt) och upp till kårestugan, 8,05 tog det idag, med treans växel uppför hela sjulsarvsbacken. Därefter höll vi till på andra sidan "berget" upp emot Högbo och kårestugan den vägen. Där körde vi två stycken halvvägs och två stycken fullånga. De "korta" tog runt 6,30 min och de långa nästan nio minuter!

Kalle drog alla intervaller, trots att han har skidor som rullar tyngre. Dock så lyckades jag hänga på honom på alla intervaller, jag tyckte nästan att det mot slutet kändes bättre! Den totala intervalltiden idag blev 38 min. Maxpulsen på detta intervallpass blev 189 och med en medel på 151. Idag var det Kalles tur att ha lite lägre puls än mig, lite roligt att det kan variera så pass.

Nu ska vi iväg och äta på Jungfrurondellen/Dala Wärdshus. Vid halv fyra drar vi iväg på ett cykeldistanspass med MTB!

Hör av mig sen!

Inga kommentarer: