onsdag, juli 15, 2009

Cykelpass.

Godkväll!

Nu känns det bra mycket i benen, efter först förmiddagens skateintervallpass och sedan ett 2,30 timmars cykelpass. Vi började med att köra SM-banorna, först tempobanan, därefter XC-banan, som enligt Lars Bleckur är en förhållandevis lätt bana!! Vilken jäkla tur att jag inte tävlar i MTB alltså. Jag höll på studsa bort i varje tekniskt parti.

Då vi kört båda banorna träffade vi på Oscar, så jag stannade och Tjitt-tjattade lite med honom. Fick lov att fråga om jag hade för mycket luft i däcken, han sa att jag hade det utan att ens känna, så jag kunde skylla mitt dåliga teknikflyt på för högt lufttryck, skönt!

Efter pärsen på Lugnetbanorna, så cyklade vi upp emot Vällan och Varggården, ett tag hade jag ingen aning om vart vi befann oss. Men det gick bra, jag är ju hemma nu.

127 i medelpuls och 167 i maxpuls blev det. Fortsätter jag bläddra igenom pulsklockan så visar den 725 i plockade höjdmeter, 1598 kilokalorier och 6,27 min över AI-pulszonen.

Nu ska jag vila resten av kvällen. För att få extra lugn och ro så åker jag ut till mina föräldrar för att sova.

Imorgon är det jobb 8-17 som gäller, därefter klassisk distans, om jag inte är för sliten.

Hej så länge!

Inga kommentarer: