måndag, maj 04, 2009

Förkyld

God eftermiddag.
Imorse då jag vaknade så hade jag halsont. Inte kul alls, men det kan vara en förklaring till varför jag varit så seg på slutet. En annalkande förkylning i kombination med pronaxen-tabletter gör väl inte så att man är superpigg direkt. Så tyvärr kommer jag att missa terräng-DM imorgon kväll här i Falun. Det som är bra med detta är ju att jag får vila upp handleden förhoppningsvis helt optimalt, det gör fortfarande lite ont, men den är i princip helt bra nu, frågan är dock hur den kommer kännas då jag belastar den med stakning på rullskidor. '
För att inte deppa ihop allt för mycket så får jag väl försöka ägna mig åt något roligt om dagarna, som att "geocacha", vara ute i finvädret med Stella, försöka fixa iordning allt med firman. Har jobb på Lugnets Äventyr också onsdag, fredag,lördag.
Vi hörs av!

4 kommentarer:

Cilla Eriksson sa...

Jag lider me dej, finns ju inget som är så jobbigt som att vara sjuk! Men men de gäller att se positivt på de. Man får ju tid till annat.

Unknown sa...

Tack. Nej det är sant.. Ja precis!

Jocke sa...

krya på dig gubben det var tråckigt att höra att du har blivit sjuk. Jag som hade velat set dig uppe på stångtjärn på DM!

Unknown sa...

Tack, ja men det kommer fler tävlingar!