tisdag, maj 05, 2009

Enformiga dagar.

Bilden är tagen på "the haunted hill" !
Hej och godmorgon.

Man kan lugnt kalla dessa sjuk- och segdagar för enformiga. Vad ska man göra egentligen då man varken har ett "riktigt" jobb, ingen skola och är föskyld så man inte kan träna? -Jo det jag gjort de senaste dagarna är ju att ägnat mig åt min nya syssla Geocaching, funderat på träningsupplägg och hoppats på att min handled kommer att hålla nu när det ska börjas staka dyngpass (får nog öppna lite lugnare med just stakningen).


Idag skulle jag ha sprungit terräng-DM, men jag är ju desvärre förkyld så det kommer inte bli av för min del. Imorgon kväll är det jobb på Lugnets Äventyr, det får jag se fram emot. Ni läsare som är lite "galna" kommer nog att gilla paintballen och paintball-banan vi ska ha nere vid varpan!


Fråga någon svår fråga!?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du bör ta heparin i handen.

Dalken

Unknown sa...

ja det jag så till doktorn med, men han sa att det gått för lång tid. Det blir inte bra känner jag, för så fort jag tar av mitt handledsskydd så gör det ont.

Anonym sa...

fråga: Hur stavar du till förkyld? ;P

Roland S sa...

He Adam synd att du vart förkyld .
Var skall det vara en paintball bana vid Varpan ? Finns det mark där som man får vara på ?
Krya på dig.

Unknown sa...

Förkyld kan jag inte stava till tyvärr. Var paintballen exakt kommer att vara vet jag ännu inte, men någonstans i närheten av gamla KFUM-gården som vi nu arrenderar. Tack Roland.