torsdag, april 30, 2009

Jobb och slit.

Hejsan.
Nu är man återigen hemma efter en heldag uppe på Lugnets äventyr. Dagen började med ett "vanligt" GPS-äventyr denna gång för en privatgymnasiumskola från Falun. Det gick smärtfritt och problemfritt, precis som vanligt ;)
Efter lunch var det dags för en svensexa för den duktige orienteraren Jimmy Birklin. Hans svensexa hos oss började med att han med hjälp av klättringsutrustning skulle fira sig ned från bergväggen bredvid underbacken (till hoppbackarna) på bromsplanen Lugnet. En "nätt" liten vägg på cirka 60 meter, enligt uppgift var han tydligen höjdrädd, men efter första vändan sprang han glatt upp igen och firade ner sig en andra gång, medan hans orienteringskompisar stod på marken och kastade snöbollar på honom! Efter det så var det en vanlig femkamp inne i race- respekive golfroom, innehållandes dessa grenar: boxboll, basket (straffkast), STCC-simulator, segway och golf (target shooting).
Nu hade jag tänkt att springa en sväng, får hoppas att jag blir lite piggare bara, för just nu sitter jag i soffan halvsovandes.
Hörs vi inte mer idag så önskar jag alla en trevlig valborg!
Kolla utsikten så länge (och försök hålla ut tills jag skriver igen) :

2 kommentarer:

Sofia sa...

låter kul, speciellt stcc-simulatorn :)

Unknown sa...

Japp det är riktigt kul!