torsdag, april 30, 2009

GlobalPositionSystem

Hejsan alla morgonpigga!
(Förmid)dagen till ära skall spenderas i Lugnetterrängen med en GPS i handen. Vi ska nämligen ha ytterligare ett GPS-äventyr för ett företag (igår var det Vägverket, idag vet jag ännu inte vilka det är). På eftermiddagen är det en svensexa/möhippa som vi ska ta hand om, kul kul!
Träningen idag då? -Jo det lutar åt att springa intervaller för att få upp farten en aning. Men vi får se hur benen känns, vill inte köra nära max med slitna ben.
Ni undrar säkerligen hur handleden känns med alla frågor i kommentarerna. Jag kan meddela att det tyvärr inte blivit bättre utav pillren jag äter, salvan jag smörjer och handledsskydet jag använder, men skam den som ger sig.
Nehe, skulle man ta sig upp till Lugnet då om man ska hinna upp till kl 08.00?! Förresten, jag ska inventera City Gross trädgårdsavdelning på lördag mellan 09:30 och 16:00. Ni är avundsjuka va?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju Alltid bra att ha något försig.

Och inte gå hemma hela tiden eller hur

Roland S sa...

Avundssjuk på att du får inventera ! Om jag är , Själva så skall vi ut och gnida sadel några timmar på Fredag & Söndag det skulle ju bli dåligt väder med solsken . Det är ju bättre på city gross där man får vara inomhus eller ?
Ha de

Unknown sa...

Det är alldeles sant "anonym", jag håller med! Fan vad trevligt att cykla i finvädret (om det nu blir det)! Jag kommer ju att vara på trädgårds-avdelningen vilken är utomhus, så även jag får hoppas på bra väder. Men söndag får jag iaf sikta in mig på en fin träningsdag :) !