tisdag, augusti 29, 2023

Veckans vlogg: tränar mitt i natten, ny MacBook och klarade jag veckans träningsmål?

 

Hej på er!

Här är veckans vlogg med en rad dåraktigheter som vanligt. Jag satte ett mål på 20 timmars träning onsdag-söndag, gick det?! Skaffade en ny dator och tränade mitt i natten. Det och mycket mer. Missa inte!

_____


Följ mig gärna på mina bloggar:

https://adamsteen.se

https://www.addesteek.se


Youtube

Instagram

Facebook

Twitter

Strava

Spreadshop

Fello

Hojta till om du har tips på jobb eller någon lämplig utbildning till mig, eller om du behöver hjälp med träningsupplägg/teknikträning på skidor/rullskidor, eller vill ingå någon annan form av samarbete:

Mail: adam@adamsteen.se

Mobil: +46 76 166 49 97

2 kommentarer:

Anonym sa...

Besiktigar du din bil så nära på sista datumet som möjligt, eller några månader tidigare (inom korrekt besiktningsintervall så klart)för att få bättre pris?
Har också hållit på och fixa med min bil (spindelled, stabilisatorstag och bakre ljuddämpare) olja och filter blir det på tisdag. Fått erbjudande från diverse besiktnings-stationer där man får mer rabatt om man besiktigar tidigare, och typ ingen rabatt om man gör det sista månaden. Hur tänker du i den frågan?

Adam Steen sa...

Tanken slog mig först, men sen tänkte jag bara att jag ville få det avklarat så snabbt som möjligt. Jag letade i timmar på nätet tills jag hittade någon form av rabattkod, på besikta tror jag det var, det blir den 30:e september för mig. Lycka till med din bil!