måndag, maj 08, 2023

Nikotinpåsar

 Hej kära vänner!


Alla vet nog att rökning och snus inte är bra för hälsan och kroppen. Ändå nyttjar många människor dagligen dessa produkter. Vi i Sverige har dock en mindre andel rökare, vi röker minst i hela EU. En stor anledning till att vi i detta land röker mindre är nog troligen på grund av snuset, många väljer att snusa istället för att röka och det är ju ett. betydligt bättre alternativ.

Även om snus är bättre än att röka så är det givetvis ingen hälsoprodukt, den innehåller dessutom tobak som kan vara dåligt för hälsan även om man inte röker den. Detta har gjort att det den senaste tiden dykt upp allt fler alternativ till det vanliga snuset, det främst i form av nikotinpåsar utan tobak. Denna produkt är en snusliknande produkt, vilket är perfekt för den som vill försöka att sluta med snus och samtidigt slippa en del av de hälsofarliga effekter vanligt tobaksberikat snus kan ge, dessutom missfärgar de inte tänderna på samma sätt som det mer traditionella snuset. Dessa produkter är tillgängliga i en mängd olika smaker, vilket ger användarna möjlighet att välja den smak som de gillar bäst.

De två största aktörerna på denna marknad är idag LOOP och VELO dessa och många andra hittar du hos OnlyWhite.se.

Det är viktigt att notera att nikotinpåsar, precis som alla andra nikotinprodukter, är mycket beroendeframkallande. Användare bör vara medvetna om risken för beroende och följa rekommendationer för användning. Det är också viktigt att förvara nikotinpåsar utom räckhåll för barn och husdjur.

Det finns ett antal olika varumärken och typer av nikotinpåsar på marknaden. Som med alla produkter är det viktigt att välja en pålitlig och ansedd leverantör.


Åldersgränsen på nikotinpåsar är 18år.

Inga kommentarer: