tisdag, april 25, 2023

Över 6500 träningstimmar de senaste tio åren







Fyra timmar och över 20 kilometer gång i mina nya promenadskor lördags. Passade på att bland annat gå upp till Bergebo för att kolla av snöläget. 


Förra veckan bjöd på finväder med sin kulmen i lördags där vi hade närmare 20 plusgrader och strålande solsken. Nästan så att man fick hopp om våren och värme. Men det hoppet grusades rejält idag när vi vaknade upp till ett flera centimeter tjockt snölager och en temperatur nära nollan idag. Kändes sådär med sommardäck både på bil och cykel. Rejäl misär. Tack och lov var det inte fruset, så det var inte alltför halt åtminstone. Men nu får det gärna räcka med snö och kyla tack. 

Denna dag har som så många andra tisdagar gått i vilans tecken. Men jag kan ändå bjuda på de senaste tio årens träning:






Ovan siffror ger ett årssnitt om 651,7 timmar. Lagom då jag i år planerar att köra cirka 650 timmar. Hoppas jag lyckas med att dra ner på mängden, det är inte alls säkert. Många gånger annars brukar det ju vara ett problem att träna mer.. 

Imorgon var tanken att göra premiär på rullskidorna, men det ser tungt ut med detta pissväder ute, vi får se vad morgondagen bjuder på helt enkelt. Det kommer även en ny vlogg inom kort, ni kan följa mig på kanalen så länge. 


Inga kommentarer: