fredag, april 07, 2023

Långkaka skate + lite löp efter


Goder afton kamrater!

Idag kom jag ut rätt sent på mitt träningspass, fast jag vaknade åtminstone i hyfsad tid. Kände mig lite lätt krasslig på morgonen, så jag avvaktade hemma och försökte kurera mig efter bästa förmåga innan jag drog iväg på mitt fortsatta idiotuppdrag. 

På vägen till skidspåret stannade jag på den lokala affären för att inhandla lite godsaker att motivera mig med. Jag tog med mig två stycken dammsugare i vätskebältet och dessa kom väl till pass! 

Tanken var att åka skate i åtminstone fyra timmar, men det landade på 5 h 05 minuter och 79,5 kilometer. Det helt utan stopp och med tio impulser halvvägs in i passet. Kändes bra nästan hela tiden. 

Under passet så planerade jag även in att det skulle bli ett ytterligare delmoment i dagens träning:


Dagens andra pass blev löpning i 35 minuter. På den tiden hann jag hela 7,7 kilometer, vilket blir en fin snitt-kilometertid om 4,34! Det blev bara löpning på asfalt, så idag hade jag mina Hoka Clifton 8 på fötterna. Löpningen kändes bra idag, betydligt bättre än gårdagens tur, vilket var glädjande!

Som avslutning på dagens träning blev det 200 reps med kettlebell och gummiband. 33 timmar och 35 minuter kvar till målet om 800 timmar!

Inga kommentarer: