söndag, april 30, 2023

Förstör streakenTjena!

Sista april, solen skiner, ledig dag och jag väljer ändå att vila. Har lite ärenden att hjälpa mina föräldrar med och mot kvällen väntar restaurangbesök med dom och Alfons. Lika bra att skippa träningen då. Jag hinner nog få mina timmar tids nog ändå. Skönt med en mjukstart på träningsåret, även om gårdagens maxpulsnotering på 192 knappast kan räknas som mjukstart..

Det enda som sticker en aning i mig är att denna vecka endast  landar på 9 h 40 min enligt min Garmin. Under det föregående träningsåret där jag lastade in 800 timmar så hade jag endast två veckor på under 10 timmar. Den första av dessa veckor var veckan efter Moraloppet där jag var sjuk och tränade exakt noll minuter, den andra var förra veckan där jag vilade helt frivilligt. Inte illa med den statistiken. Men samtidigt är det inte mest timmar som gäller för att bli bra, dessutom är det bra med förändring tror jag och jag har ju tänkt träna mindre i år, så det blir nog bra ändå. 

Igår tog jag ut svängarna rejält genom att följa med några kompisar ut på ”hela huset gungar” i Borlänge. Trevligt att få göra annat än att glo in i väggarna i min pojkrumsliknande lägenhet. 

Snart kommer en ny vlogg också, se till att prenumerera på kanalen!

Inga kommentarer: