fredag, mars 10, 2023

Nya Hoka Speedgoat 5 GTX IceTjena! 

Tack för fin respons på min senaste vlogg, prenumerera på kanalen så kanske det dyker upp mer videos framgent!

Under vintrarna åker jag som bekant mestadels skidor. Men då och då vill jag gärna ta en löptur. I början av vintrarna kan det också vara dåligt med snö, samtidigt som det inte går att åka rullskidor och vägarna kan vara hala. En mellanperiod helt enkelt. Jag har tack och lov min balkong med skierg och löpband, men att springa ute är ju svårslaget. Tidigare har jag använt två olika par dubbade springskor från is-skalbaggarna, men det har ofta resulterat i onda vader och stela hälsenor. 

Häromdagen dök det upp ett par nya Hoka Speedgoat 5 GTX Ice. Lika sköna som de vanliga speedgoat, men med den fina fördelen av carbide-dubbar! Nu kan jag springa oavsett väder eller väglag, riktigt grymt. Jag har länge väntat på att mitt favoritskomärke Hoka skulle släppa sådana här skor! 

Inga kommentarer: