torsdag, februari 23, 2023

Tre tunga timmar



Det varma vädret till trots så hade jag ett par varma lobster-handskar på mig. Skönt för mina känsliga händer och fingrar. 


Hej på er!

Ännu en torsdag där jag hade möjlighet att träna på förmiddagen och i ljusa förhållanden! Gäller att passa på och njuta när tillfälle ges. Någon större njutning var väl kanske inte själva passet. Det har snöat under natten och det snöade under halva passet. Ni kanske kan räkna ut hur lätt det går i helt odragna spår med fem centimeter nysnö och med en temperatur strax under nollan? Blev lite leds över spåren i Bergebo, men lyckades hålla mig från att balla ur. 

Även idag så blev det enbart stakning. Jag åkte ned till Vargliden och Medväga en gång. Resterande del höll jag mig på konstsnöspåret och Igeltjärnsvägen. Under passets gång så körde jag fem styckna stegringar och fem impulser. I övrigt var det väldigt lugn åkning i tre timmar där jag endast hann 34,7 kilometer. Så jävligt var det där ute idag. Men det var ju kul i alla fall och huvudsaken är ju det! 

Efter träningen blev det en kort jobbdag som betades av ganska smärtfritt. Väl hemma igen så körde jag mina gluteusövningar, samt en del av mitt stabilitetsstyrkeprogram som jag inte kört på länge. 

Inga kommentarer: