måndag, november 07, 2022

Spela Harpan


Något som är väldigt populärt är ju att spel i alla dess slag. De gånger jag spelar online på internet så brukar jag spela på någon av alla slotsmaskiner som finns, det brukar vara spännande och roligt. Någon gång så brukar jag också prova att spela poker. Ibland så kan jag även betta på lite olika sportsmatcher, då är det främst fotboll eller hockey som gäller för mig. Det blir roligare att titta på matcherna när man spelat på dom, framförallt om det går bra för det laget jag tippat på. 

Tidigare ägde jag ett Playstation där jag spelade en del, men det dog sedan ut för mig och intresset falnade. Nu brukar jag mest spela lite olika pusselliknande spel på mobilen. Kortspel är också något jag spelat mycket i perioder, hos spelaharpan.com så kan du spela det klassiska kortspelet harpan gratis, något som jag vet är väldigt populärt och även kul för den delen! Spela Patiens med 1 eller 3 kort Spela Harpan online gratis & på Svenska. Välj 1 eller 3 kort, håll koll på antal drag och se hur många poäng du kan få som bäst eller hur snabbt du kan lösa det! Sidan är snygg, lättnavigerad och man förstår snabbt hur den är uppbyggd. Dessutom finns det spelregler om man är osäker på dom.

När brukar ni spela? Vad gör du själv när träningspasset är slut och du bara vill sjunka ner i soffan och pusta ut? Det man inte bör göra är att ta fram chips-påsen eller godis-bagen och bara kastar i sig de tomma kalorierna, men det borde ju vara rätt självklart för de flesta.


Som återhämtning efter en lång arbetsdag, eller ett tufft träningspass, alternativt en tävling så kan jag faktiskt känna att just spel i olika former är det allra enklaste sättet att koppla av och att glömma dagen. Att glömma dagen kan ju vara något som är skönt om det varit en jobbig eller påfrestande dag. 

Inga kommentarer: