söndag, november 13, 2022

Friskt kvällspass på +50 km



Godkväll.

Sjuka kontraster från 13 plusgrader i fredags, till nollgradigt med lätt frost idag. Det går så mycket tyngre nu när kylan börjar krypa sig på och stavspetsarna slinter allt oftare hur välslipade dom än är. Får jag välja så tar jag plusgrader och värme alla dagar, men det får jag ju inte göra och tur är väl kanske det. 

Dagens pass, som åter blev ett kvällsdito blev ett lugnt och halvlångt sådant. Jag började med att ta mig upp till toppen av Skräddarbacken, vilket jag också avslutade med. Däremellan åkte jag en runda via Lindan - Alderbäcken - Spraxkya - Sellnäs - Grevbo - Trönö. 

Jag åkte på swenor 4 dagen till ära och fick ha roligt i hela 3 h 15 min (51,1 kilometer). Vad gäller känslan så var det väl inga större utsvävningar varken positivt eller negativt och det är ju vackert så. 

Tanken är att köra rullskidor så länge det går. Blir det sen grusat (en liten bit av en cykelbana upp emot Skräddarbacken var grusad idag) och mycket frost så får jag ändra på träningen. Förhoppningen är att göra ett nytt försök till att träna mindre, vi får se hur det går.

Styrkan efteråt blev 300 repetitioner med kettlebell + gummiband. 

Inga kommentarer: