onsdag, oktober 05, 2022

Serva bilen Hej på er bloggvänner. 


Jag är ju lite av en pedant när det kommer till att sköta om mina prylar. Jag tycker att det är något viktigt och bra. Dels så spar det ju på plånboken om man hela tiden håller efter sakerna. Men det är även bra för miljön att sakerna hålls hela, då slipper du ju köpa nytt och sparar på jordens resurser. 

En sak jag är noga med är att serva, reparera och hålla efter min bil med tvätt och rekond. På så sätt så håller den längre och andrahandsvärdet blir ju betydligt bättre. Jag kan tycka att Skoda har en del fina modeller till ett bra pris. Jag skulle dock aldrig få för mig att köpa en helt ny, däremot en med 2-3 år på nacken, det känns betydligt mer värt än att köpa en ny som försvinner flera, flera tusen bara när du kör ut den ur bilhallen. 

Att sen serva sin bil är som jag tidigare nämnde väldigt viktigt. Jag skulle bara vända mig till någon som utför originalservice på bilarna. När jag tittade runt på verkstäder så hittade jag Skoda Tyresö, som är en auktoriserad Skoda-verkstad. Det känns tryggt att vända sig till en verkstad som är specialiserad på ett märke, då vet man att dom kan sin sak när det kommer till just de modellerna.

Inga kommentarer: