söndag, oktober 30, 2022

Nästan en sjuttis!



Tjena!

Ja, numer är en sjuttis för mig mer refererat till träning såsom kilometer och timmar, snarare än något alkoholhaltigt. Så nästan en sjuttis idag innebar strax under 70 kilometer, stakning givetvis. 



Såhär åkte vi idag, mitt ego och jag. 

Passet i sig var inget anmärkningsvärt, jag stakade på mina Swenor IV i 4 h 10 min, det landade på 68,5 kilometer och under den andra halvan av passet lade in tio impulser.  

Tanken var först att åka runt Runn, men givetvis kom jag ut försent igen och jag var inte jättesugen att åka i mörker på den stora vägen mellan Vika och Falun. Så det fick bli rundan ovan istället. 

När jag stack ut var det hyfsat varmt, men i takt med att solen gick ned så följde även temperaturen samma bana. Det blev dock aldrig så kallt att jag behövde frysa. Tråkigt nog såg jag en saltbil som dundrade på fullt med salt längs 293:an och då var det uppehållsväder (hela dagen dessutom), samt två plusgrader som kallast. Idioti! 

Kroppen kändes bättre än igår och närmast helt normal. Om man nu kan använda ordet normal för att beskriva något kring undertecknad. 

Jag avslutade träningen med lite drygt 600 repetitioner med mina gluteusövningar. I och med dagens pass så fick jag in 10 h 10 min denna vecka, skön upphämtning och räddning av timantalet under lördag och söndag! Innan starten av gårdagens pass så hade jag endast 1 h 40 min från de två passen i måndags (1 och 2).


Inga kommentarer: