tisdag, november 09, 2021

Fulla spjäll igår

Största problemet med dagens pendling var att det snöade i sidled, så jag blev tvungen att ha ögonen stängda till 90%


Hej!

- Ni prenumererar väl på min Youtube-kanal och har sett senaste vloggen

- Skaffa Rocker-kortet med denna länk, följ instruktionerna och få 250 kronor insatt + cashback på allt ni handlar för. 


_____

Igår var det en fullsatt dag. Två träningspass som ni kan läsa om på min andra blogg. Mellan passen så var jag på ett nytt möte för kartläggningen kring eventuell ADHD och/eller andra problem. Vet inte om det går så mycket framåt där, men vi kan ju alltid hoppas. 

Jag tvättade två tvättar, städade litegrann, handlade och hämtade ut två paket. Paketen var från Skistart och innehöll nya skins till mina skinsskidor, valla till dessa skins, ringklocka till pendlarcykeln och framlampa till dito. 

Passade på att byta till vinterdäck på pendlarcykeln och byta skins på skidorna:

Skönt att ha betat av lite måsten. Perfekt att kunna vara i trappuppgången och greja på. Skulle även behöva valla mina träningsskidor som har stått utan paraffin hela sommaren..
_____

Måendet är fortsatt lite sådär. Känner en inre stress av jobbsituationen, men orkar inte ta tag i det. Skulle behöva ha ett jobb som jag trivs med och där jag tjänar lite mer pengar. Blir allt mer stressad och orolig över börsen också, från att ha varit en miljon plus på året så är jag nu på minus och det ser inte ut som att det är något slut på eländet heller. Kommer snart att vara helt pank om detta fortsätter och det gör mig genuint ledsen. Pengarna har varit min enda trygghet och nu är snart allt borta. Dessutom med en lön som knappt tillåter något nysparande gör det hela än mer komplicerat. 

Det enda jag orkar ta mig för i livet är att ta mig ut på mina träningspass i ur och skur. Resten är mer kaos. Vet inte hur jag ska vända det. 

Idag är jag tillbaka på jobbet igen och jag blir direkt på så sjukt dåligt humör av denna skrikiga och högljudda miljö. Snälla rädda mig. 
_____

Vilodag idag från träning, det är i alla fall väldigt skönt och välbehövligt. 

Ha en fin tisdag!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Embracer, 15% upp senaste månaden. Och mer lär det bli inför rapporten! 🥳

Adam Steen sa...

Inte kvar i den surdegen längre. Köpte Evo istället och det har ju gått bra...

Anonym sa...

What!? När bytte du?

Adam Steen sa...

Någon vecka sedan. Ledsnade ur totalt