tisdag, oktober 19, 2021

Full patte igår +ANNAT

I söndags hade jag en riktig mysdag med Alfons. Vi var på ett tivoli nere vid centrum och vi såg en film på bio. Vi hade det trevligt och roligt!

Igår var det full patte nästan hela dagen:


- Möte på vårdcentralen angående en eventuell utredning för ADHD. Det blir kartläggning och prat vid några tillfällen för att ens se om det blir någon utredning. 


- Besök hos en Osteopat för en genomgång av kroppen (passade på att nyttja mitt friskvårdsbidrag innan året är slut). Jag var inte alltför trasig, stel eller ojämn i kroppen. Osteopaten fokuserade mycket på mina fötter som var väldigt stela. Kändes bra!

- Handling på Willys inför veckans matlagning. 

Fullt blås med andra ord. Skönt när det händer saker. Jag har rätt svårt med att koppla av och vara still, så det är ju fint med mycket att göra faktiskt. Dock blir jag lätt stressad av det också och jag behöver verkligen försöka fokusera och planera. 

Min kropp är ju igång igen efter den långa förkylningen, men jag har lite konstiga symptom, speciellt i magen som är uppblåst, gör lite ont i sidorna och jag har även bajsat små mängder blod vid några tillfällen.. Enligt min Google-analys av det så är det troligen blod från långt ner i systemet så att säga och troligen inget farligt. Men jag får hålla koll på det.. 
_____

Passa på innan det är försent att skaffa rocker-kortet (länk) innan det är försent och även ett mobilabonnemang från Fello (länk).

Prenumerera på min Youtube-kanal också tack. 
_____

Idag var det minusgrader ute, brr. Skönt att jag då har en värmare i nya Benzen som jag kan starta från en app i mobilen, så bilen är varm när vi drar iväg. Skjutsa Alfons till dagis, hem för att byta till cykeln och sedan vidare till jobbet. Vilodag idag också, skönt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det för värmare du har som går att styra med en app?
//Nils

Jeppson sa...

Vild gissning så har han dieselvärmare i bilen, och även Mercedes connect eller vad det kan heta o kan på så sätt styra värmaren genom appen

Adam Steen sa...

Hej Nils, precis som Jeppson säger så stämmer det. Det är dock ett abonnemang som den tidigare ägaren köpt som går ut nästa år. Tänker inte betala för det, utan det går även att ställa in en timer i bilen.