onsdag, augusti 25, 2021

Anmäld till LidingöloppetTja! 

Anmälde mig till Lidingöloppet igår. Jag har sprungit det två gånger tidigare, det riktiga alltså:Som löparsommaren varit i år så är löpformen ytterst osäker, mest på grund av småkänningar här och var i ben, höft och knän. Så det är inte ens säkert att jag kommer starta. Men jag ska ge det en chans och försöka springa lite mer nu en tid. Hoppas det håller, för det är verkligen ett trevligt event! Någon annan här uppe ifrån Dalarna som ska springa? Hade varit trevligt med sällskap både på resan och boendet. Hör av dig! För som det ser ut nu är jag helt ensam på resan och inget boende klart. 

När det kommer till skor så har jag sprungit mina båda lopp i Hoka Tracer 2, nu blir det nog mina Rincon 2

Håller tummarna för en god känsla fysiskt och psykiskt framöver! 
_____

Jag har blivit kontaktad av personer som vill ha hjälp med träning och skidteknik. Skoj! Tveka inte du också om du är sugen, via mail eller mobil: adam@adamsteen.se - 076 - 166 49 97. 

_____

Dålig sömn inatt igen, trist. Men mönstret jag sett är att den ofta är lite sämre när Alfons bor hos mig. Inatt är jag ensam igen, så då får vi hoppas på bättre utfall denna gång. 

Jobb som vanligt idag och därefter ska jag försöka springa en tur. 
_____


Ha en fin onsdag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Adam! Har precis kollat senaste vloggen. Du är en riktig kämpe! Jag önskar dig allt gott och det är ledsamt att höra att du känner dig millimeter ifrån att gå in i väggen. En tanke slog mig när jag hörde det, har du funderat på att anpassa träningsdosen efter övriga livet? En jobbstart är påfrestande för alla och då är godis skålen inte långt bort (har precis samma problem). Hur skulle det funka om du helt enkelt drog ner på träningen 50% i samband med jobbstart och övriga förändringar som kan tänkas uppkomma? Att vara ny på jobbet är jobbigt! Det tar lite tid att komma in i det. Tänk på totalbelastningen på din kropp. Glöm inte bort att psyket tar energi lika väl som det fysiska. Bara för att du suttit stilla en hel dag på jobbet betyder inte det att det finns energi över till träning. Du är ju grym på att få in vardagsmotion så jag är inte ett dugg orolig för att du ska bli en soffpotatis. Men skulle det kunna vara ett alternativ att ha lugnare träningsvecka i samband med jobbstart? Kanske till och med dra ner på träningen i flera veckor för att låta kropp och knopp ha en chans att komma in i allt det nya?

Adam Steen sa...

Hej! Tack för det, kul att höra! Jo, du har rätt i det. Det har varit min tanke. Jag har dragit ner också, men uppenbarligen för lite. Det är nog viktigare att dra ner och försöka få till bra pass, än att träna för tränandets och timmarnas skull :)