tisdag, juli 27, 2021

Tappar rutiner, men bra ändå









Hej på er. 

Jag har varit vid stugan nu i några dagar. Men planen är nog att åka hem idag. Jag har svårt att få till bra rutiner när jag är borta såhär. Har ingen riktig säng att sova i vilket leder till att jag har svårt att sova, jag äter sämre och så vidare. Men samtidigt måste man ju faktiskt försöka ha ett liv och träffa människor. Inte bara stänga in sig själv i en lägenhet och bara träna. 

Jag får så dåligt samvete emot mig själv när jag fuskar med kosten och träningen. Nu har dock planen att vila lördag och söndag redan sen innan. Men efter axel-fadäsen i lördags så valde jag att vila även igår. Det känns dock som att jag bara på en dag med dålig kost och vila svullnar upp och ökar 5-10 kilo i vikt. 

Axeln känns väldigt konstig (som att den ska hoppa ur igen) och värker i vissa lägen. Jag får helt enkelt känna mig för framöver och försöka börja med rehabilitering av den när smärtan försvunnit. Bara att ha tålamod, precis som med allt annat. Idag ska jag nog försöka mig på att springa en sväng, dock bara grusväg för att inte riskera att ramla i skogen. Sen får jag väl varva löpning och cykel kanske. Den som lever får se. 

Förutom gnället ovan så har jag haft det bra och Alfons har trivts, vilket ändå är huvudsaken. Vi har varit till Fänforsen i Björbo, lekt & badat och igår var vi till Orsa rovdjurspark. Så det känns ändå bra att få Alfons att trivas i tillvaron! 

Inga kommentarer: