söndag, juni 06, 2021

(En variant av) Väggenrundan™



Ja, jag vet att det ser förjävligt ut att kavla undan kläderna för att få mer hud exponerad för sol. Men jag vill ju bli brun också. I detta land vet man aldrig när man kan få se solen igen. 








Samma gäng ”som vanligt” med Karl-Johan Westberg, Simon Andersson och Johan Öhrn. Trevligt! 




Enligt min Garmin 945 så blev dagens rutt 4,55h, 155,2 km, 1430 höjdmeter (glädjemätare troligen) och 139 i snittpuls (hög puls idag!).


Tjena. 

Vi fortsätter succén med söndagscykling. Fyra veckor i rad nu. Synd att vi inte blir fler som sluter upp, men sällskapet går knappast att klaga på ändå. Idag fick jag bestämma rutt och valde då att ta mig an en variant av den beryktade väggenrundan. Egentligen går den upp över Norr Lindberg, vilket blir ett kortare alternativ än dagens vända. Men jag har tagit mig friheten till att modifiera den en aning sedan upphovsmakarna Magnus Darvell och Mathias Nilsson lagt cyklandet en aning på hyllan. Jag tror det är okej. 

Jag är barnsligt förtjust i att cykla omkring Siljan, Tällberg, Leksand. Magiskt fint att susa förbi omgivningarna med faluröda hus och små böljande vägar. 

Jag har haft en brutal träningsvärk i både ben och överkropp sedan mina styrkepass på slutet. Tror mina 100 burpees gjort mig halvt handikappad. Jag kan knappt kränga i mig cykeltröjan som sitter som ett korvskinn. Men snart släpper det nog. Trots detta så kändes det ändå helt okej idag. Inga konstigheter alls, jämn och lagom hög marschfart i princip hela turen igenom. Precis som jag vill ha det. 

I och med detta pass så har jag nu klockat in på 13,40 timmar denna veckan. Planen var 13, så den hålls än. Bara att jobba av vecka ut och vecka in nu, samt att snart ta tag i deffen också, så ska det nog bli ordning igen. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: